Michelle Rodriguez tillbaka på Fast and Furious-serien?

Många kända namn i Hollywood är inblandade i en framgångsrik franchise Fast and Furious. Till exempel Vin Diesel, Dwayne 'The Rock' Johnson, och den sena Paul Walker.

Mitt i denna macho aktörer, finns det också en siffra på Michelle Rodriguez, inte mindre mäktig genom Letty roll som han gick igenom.
Det finns dock möjlighet att Michelle Rodriguez kommer inte att visas i filmen Fast and Furious nästa. Detta är inte hörsägen ensam, men ur den 38-åriga kvinnan ensam.

Rapportering från E! News, onsdag (28/06/2017), Michelle Rodriguez förklarade han skulle förmodligen dra sig ur Fast and Furious serien genom sin personliga Instagram-konto nyligen. Avtryckaren har, därför att han tror att kvinnlig karaktär i den här serien blivit diskriminerad.

"F8 dagens digitala versionen släpptes. Jag hoppas på nästa film de ger mer uppmärksamhet åt kvinnor i den här serien. Eller jag ska säga adjö till franchise som många människor älskade det", skrev han. I denna uppladdning den innehåller även bilder bakom kulisserna i Fast and Furious 8.
"Denna film är en resa roligt och jag är tacksam för möjligheten som har fått fansen och studion under åren", tillade han.

Hittills har inte en hel del nyheter som cirkulerar om uppföljaren Fast and Furious 8. Slutligen rapporterades det att Vin Diesel och The Rock kommer att återuppstå i nästa Fast and Furious filmen.

Om du vill titta på filmen Fast and Furious 8 Vänligen på denna länk, gratis för medlemmar

Komentar